¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Política de privacitat

Mitjançant la present Política de Privacitat, l’informem sobre la recopilació, tractament i ús de les seues dades personals recaptades per HORTA ENCESA, S.L. mitjançant la utilització de la present pàgina web.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

HORTA ENCESA S.L., amb CIF B98841174
CARRER SANT BERTOMEU, 6 – BAIX, 46110 GODELLA
Correu electrònic: info@camidelhorta.com

Amb quines finalitats tractarem les seves dades i quina és la legitimació per a tractar-los?

En HORTA ENCESA, S.L. (d’ara endavant, “HORTA ENCESA”) tractem les dades personals que ens facilite, així com tots aquells que siguen recaptats a través de la pàgina i els que deriven de la seua relació amb nosaltres amb les finalitats principals:

  • Procediment de compra de productes: Les seues dades personals seran tractades amb la finalitat de gestionar degudament el procediment de compra dels productes seleccionats, així com qualsevol qüestió relacionada amb aquest com podria ser la devolució de productes o les incidències al llarg del procediment. La base legal per al tractament de les seves dades personals serà l’execució de la relació contractual segons el que es preveu en els Termes i Condicions que accepta en el moment de la compra dels productes.
  • Formulari de contacte: Gestionar i respondre als dubtes i/o consultes que ens plantegin. Per a això, ens podrem posar en contacte amb vostè tant per via electrònica com telefònica. La base legal per al tractament de les seues dades personals serà el consentiment prestat per la seva part en el moment d’enviar-nos la seva petició de contacte.

D’altra banda i, únicament en el cas que així ho haja consentit, les seues dades personals seran tractades amb la finalitat d’enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes, serveis, ofertes i consells (newsletter). En aquest sentit, les seves dades personals seran tractades amb la finalitat de suggerir-li productes o ofertes en funció del seu historial de compres o fins i tot informar-lo sobre els productes que ha deixat en el seu carret quan no finalitzen el procés de compra. Informar-lo que el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat està legitimat pel consentiment exprés prestat per part seva. Per això, li recordem que en qualsevol moment pot revocar el mateix a través del link adaptat a aquest efecte en cada comunicació o bé enviant un correu electrònic a info@camidelhorta.com.

Quines dades tractem?

En el marc de les funcionalitats ofertes a través d’aquesta pàgina web, i condicionat a les finalitats prèviament indicades, en HORTA ENCESA tractem dades identificatives i de contacte com són nom i cognoms, correu electrònic, telèfon, així com dades d’adreça d’enviament i en el cas que procedeixi a la compra d’articles a través de la nostra pàgina web.

A quins destinataris es comunicaran les dades?

HORTA ENCESA no comunicarà les seves dades personals a tercers excepte en compliment d’obligacions legals, així com a tercers que formen part a empreses de transport per a donar compliment a l’efectiu lliurament de productes comprats a través de la pàgina web.
Així mateix, informar-lo que per a poder prestar-li els nostres serveis i ofertes a través de la present pàgina web, requerim de l’assistència de determinats proveïdors de serveis que poden tenir accés a les seves dades personals. En el seu cas, aquests tercers sempre actuaran en nom i per compte de HORTA ENCESA S.L, és a dir, actuaran seguint les nostres instruccions. En cap cas disposaran de les seves dades per a finalitats pròpies.

Per quant temps conservarem les seves dades?

HORTA ENCESA conservarà les seves dades personals durant el temps necessari per a complir la finalitat per a la qual es van recollir. En conseqüència, si és necessari, les dades es bloquejaran fins que finalitze el termini legalment establert. En el cas que les seves dades personals s’utilitzen per a diverses finalitats que ens obligaren a conservar-los durant terminis diferents, aplicarem el termini de conservació més llarg.
Així mateix, totes aquelles dades personals que ens haja proporcionat sobre la base del seu propi consentiment, els mateixos seran tractats mentre que vostè no sol·licite la supressió d’aquests.

Quins són els seus drets com a titular de les dades?

Accés: Podrà obtenir confirmació sobre si es tracten les seves dades personals, així com consultar les seves dades personals concretes objecte de tractament.
Rectificació: Podrà modificar les seves dades personals quan siguen inexactes, així com completar aquelles que siguen incompletes.
Supressió: Podrà sol·licitar l’eliminació de les seves dades personals quan, entre altres motius, les dades ja no siguen necessaries per als fins que van ser recollits.
Oposició: Podrà sol·licitar que no es tracten les seues dades personals, tret que no sigua possible per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
Limitació del tractament: Podrà sol·licitar la limitació al tractament de les seves dades en els següents suposats:

  • Mentre es comprove la impugnació de l’exactitud de les seves dades;
  • Quan el tractament és il·lícit, s’opose a la supressió de les seues dades, o sol·liciti la limitació del seu ús;
  • Quan no es necessite tractar les seves dades, però les necessite per a l’exercici o defensa de reclamacions;
  • Quan s’haja oposat al tractament de les seves dades per al compliment d’una missió d’interès públic o per a la satisfacció d’un interès legítim, mentre es verifica si els motius legítims per al tractament prevalen sobre els seus.

Portabilitat: Podrà rebre, en format electrònic, les dades personals que ens haja facilitat i aquells que s’han obtingut a través de la pàgina web, així com a transmetre’ls a una altra entitat.

Canals d’exercici: Podrà exercir aquests drets mitjançant sol·licitud escrita dirigida a HORTA ENCESA S.L., CARRER SANT BERTOMEU, 6 BAIX. 46110 GODELLA o enviant un email a info@camidelhorta.com, en tots dos casos amb la referència “protecció de Dades”. Per a l’exercici dels seus drets haurà d’adjuntar una còpia del seu DNI o un altre document que acredite la seva identitat i indicar el dret que desitja exercir.

Si considera que no s’han tractat les seves dades personals de conformitat amb la normativa aplicable podrà presentar una reclamació enfront de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades a través de la seva pàgina web www.aepd.es

L’exercici d’aquests drets és gratuït.

SUBIR

Transport gratuït si supera els 70€! Comanda mínima per a domicili 15€.

X
× Com puc ajudar-te?