¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Política de devolucions

De conformitat amb la normativa aplicable, el Comprador disposa d’un termini de CATORZE (14) dies, des de la data de recepció de la Comanda (per part del comprador o un tercer que es trobarà en el lloc de lliurament i el recollís en el seu nom), per a exercir el seu dret legal de desistiment sense estar obligat a motivar la seva decisió. No s’acceptaran les devolucions de productes que es produeixen amb posterioritat a aquest termini.

El dret legal de desistiment no podrà exercir-se en el cas de Comandes relatives a:

  • El subministrament d’articles que haguessin estat desprecintats després del lliurament i que no puguen ser retornats per motius d’higiene o de protecció de la salut.
  • El subministrament de productes frescos de consum immediat, com ara Fruita, Verdura i Biocaixes.

De conformitat amb la normativa aplicable, les despeses de devolució dels productes correran per compte del Comprador que ha exercitat el dret de desistiment.

Els productes han d’anar acompanyats del número de Comanda. És responsabilitat del Comprador embalar els productes de manera que arriben correctament a les instal·lacions d’ HORTA ENCESA.

Si desitja retornar la seva comanda exercint el dret de desistiment haurà de complir les instruccions establertes per la venedora en el moment de la comunicació de la voluntat de desistiment del producte rebut i en qualsevol cas:

  • Sempre haurà d’utilitzar l’embalatge original per a la devolució de l’o els productes afectats.
  • Sol·licitar, imprimir i pegar l’etiqueta de devolució facilitada perHORTA ENCESA.
  • En el cas que se li haja indicat tramitar la devolució mitjançant CORREUS EXPRESS, haurà de dipositar la devolució en un punt de recollida associat a CORREUS EXPRESS.

HORTA ENCESA no acceptarà enviaments per missatgeria o paqueteria a ports deguts tret que així s’hagués establert entre les parts en particular per a aquesta devolució.

En el cas que el Comprador no demostre efectivament haver realitzat i assegurat el dipòsit del producte davant el transportista o en l’establiment assignat, i haver facilitat correctament les dades de HORTA ENCESA S.L. com a destinatari, els riscos associats a la devolució del producte correran per compte del Comprador.

La devolució de la suma abonada en realitzar la comanda haurà de fer-se sense major demora, i en tot cas, abans de CATORZE (14) dies naturals des de la data en què la comanda retornada arribe a les instal·lacions deHORTA ENCESA. Es carregaran CINC EUROS (5€) per a comandes inicialment enviades a la península en concepte de gestions administratives a l’import que haja de ser reemborsat.

SUBIR

Transport gratuït si supera els 70€! Comanda mínima per a domicili 15€.

X
× Com puc ajudar-te?