¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Duguem a la pràctica la sobirania alimentària i l'agroecologia als nostres pobles i ciutats.

Productores directes de fruita i verdura ecològica a l'horta de Godella.

Apostem per comercialitzar el nostre producte. Ho fem per abaratir costos al client final, eliminant intermediaris. Donem un preu just a allò que cultivem, dignificant així la feina de les llauradores i els llauradors.

La nostra certificació està avalada per el CAECV (Comité d'Agricultura Ecològica del País Valencià) amb el número d'operadora CV1985PV.

SUSANNA
FERRANDO MORENO

El meu contacte amb l'horta ha sigut des de sempre: mon pare és agricultor, més bé citricultor, i a mi des de xicoteta m'agradava baixar a l'horta a ajudar-li, m'encantava gaudir de la tranquilitat dels camps, sota els arbres, escoltant els sorolls dels pardalets, flipant amb la llum que es colava entre els arbres, sentint l'aigua còrrer per les sèquies, embrutant-me les mans de terra... això sempre se m'ha quedat en el coret...

Jo sóc llicenciada en Filosofia i vaig estudiar el doctorat de feminisme a la Universitat de València, però em vaig decidir a treballar professionalment en l'agricultura per tal de viure dignament d'allò que m'agrada fer.

Fa 10 anys que em dedique professionalment a l'agricultura ecològica a l'horta de Godella i Rocafort.

EMPAR
MARTÍNEZ NAVARRO

Vaig estudiar la Licenciatura de Farmàcia a la Universitat de València i de seguida em vaig interesssar per l’Herbolària, la Dietètica i la Nutrició.
El meu treball es basa en la Medicina Xinesa, Massatge Tui-na, Herbolària, Flors de Bach, Meditacions guiades, Teràpia Sistèmica, i l'acompanyament a dones i les seues parelles en el procès de ser mares i/o pares.
Ser mare i doula ha fet canviar la meua feina d'acompayament.
Les disciplines que més empre en consulta son l'Acupuntura, l'Herbolària i la Cuina Saludable. Amb elles aconseguim previndre les malalties i millorar la salut emocional i física. Treballe a l'Horta Nord-Godella i a l'Horta Sud-Paiporta, on passe consulta matí i vesprada.

Actualment també prepare Tallers formatius de Cuina saludable per a grups de totes les edats i condicions. Menjar verdures és el millor que podem fer per la nostra salut i aprende a cuinar-les és el primer pas per aconseguir introduir-les en les nostres dietes.

Em pots trobar a Camí de l’Horta
emparmartinez@camidelhorta.com

SUBIR

Transport gratuït si supera els 70€! Comanda mínima per a domicili 15€.

X
× Com puc ajudar-te?