¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Medicina Integrativa i Acompanyament Terapèutic.

Acupuntura, Moxibustió, Massatge Tui-na, Naturopatia, Herbolària, Dietètica Xinesa, Nutrició saludable amb aliments de proximitat, Gestalt, Sistèmica Familiar, Meditació activa, Teràpia de parelles.

Sóc Empar! Sóc Doula!

Doula Fertilitat i tractaments de fertilitat. Pèrdues gestacionals. Acompanyament durant l'embaràs. Part conscient. Post-part Inmediat. Lactància. Puerperi. Criança respectuosa.

Ja fa 20 anys que em dedique al sector de la salut i la medicina integrativa. Vaig estudiar la Licenciatura de Farmàcia a la Universitat de València i de seguida em vaig interesssar per tot allò que tenia a vore en la prevenció de la salut, el tractament de malalties de manera integrativa junt amb la medicina natural i la cuina saludable. Acompanye a dones en processos de fertilitat, molt abans de ser mare, i ara que ho sóc, amb la trajectòria fins poder ser-ho, he sentit com és d'important tenir al costat algú que t'ajude a posar atenció en allò important.

Podeu enviar-me un mail emparmartinez@camidelhorta.com i de seguida em posaré en contacte amb vosaltres per concertar una cita. Després de 20 anys, el que trobe més important i el que més ajuda en la teràpia és la relació que s'estableix entre terapeuta i pacient, quan més plena de conciència estiga, serà millor per a això que volem sanar.

Si necessites acompanyament per al teu procés personal i/o familiar, o si vols indagar sobre temes de salut física i emocional, utilitze aquestes tècniques per ajudar-te:

Medicina Xinesa

Acupuntura, Moxibustió, Ventoses, Massatge tui na, Dietoteràpia energètica, Fitoteràpia, Electroteràpia, Auriculoteràpia.

Servei de doula

Preconcepció, Concepció natural o amb tècniques de reproducció assistida, Embaràs, Dol gestacional, Prepart, Part, Puerperi, Criança i salut Familia.

Dietoteràpia Integrativa

La Dietètica Energètica o Dietètica Xinesa és una teràpia milenària que classifica els aliments segons la naturalesa energètica.

Constel.lacions Familiars.

Teràpia Sistèmica individual o grupal on ens endinsem a la història familiar per comprendre el que ens passa i poder modificar les causes que ens mantenen en aquesta situació, per millorar la nostra vida.

Naturopatia i Medicina Ortomolecular

És el tractament de les malalties de forma natural, utlitzant les propietats de les plantes, de l'aigua, del fang, del sol, de l'alimentació, suplements, etc.

Flors de Bach

Qualsevol persona de qualsevol edat pot pendre Flors de Bach, desde xiquetes i xiquets fins a ancians. No tenen contraindicacions amb cap altre medicament o teràpia.

Meditacions guiades

Explorant i investigant en la interrelació entre cos-ment-ànima-emoció, en un camí d'autodescobriment que fomente la capacitat de reconèixer i desenvolupar els propis recursos per gaudir de la vida amb més plenitud i harmonia.

Tractament del trauma/Shock

En l'estrés traumàtic el nostre cos i sistema nerviós es veuen afectats i reaccionem sense control. Integrant el trauma al nostre cos podem aconseguir la relaxació i la reacció lliure als estímuls que ens causaven estrés emocional.

Zen Counseling i Dinàmica de parelles

Counseling és un terme que designa qualsevol manera d'ajudar a les persones a desenvolupar el seu potencial. El Zen connecta la teràpia, el counseling i la meditació. La meditació és l'aspecte central de la teràpia, connecta amb un nivell més profund d' autoconeixement i de desenvolupament espiritual.

Fes-me la teua consulta
i contactaré amb tú.

Dedicant la meva formació en nutrició i alimentació saludable i l'experiència com a Terapeuta de Cos, Consciència i Emoció, a acompanyar les persones en el descobriment del seu potencial interior i creatiu a través de la teràpia.


(*) Camp requerid

SUBIR
× Com puc ajudar-te?