¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Menjadors escolars i restauració col·lectiva
Professionals i cooperatives de consum responsable.

Contacta per a més informació.

Comercialització sense intermediaris.

Com a productores, dins de la nostra filosofia agroecològica de voler fer més curta la cadena agroalimentària actual i apropar els dos pols del consum i de la producció, apostem per la comercialització directa dels nostres productes ecològics.

Els portem directament a les cuines dels menjadors escolars, dels restaurants i/o de les cuines de qualsevol col·lectivitat que vulga gaudir de fruita i verdura fresca acabada de collir, de proximitat i sense cap residu tòxic.

Menú saludable, de temporada i sostenible.

Per poder fer el canvi cap a menús saludables i sostenibles només cal conèixer el calendari de la temporalitat de les fruites i verdures per poder ajustar la compra al producte local i de proximitat, consumint producte de temporada, reduint notablement les despeses del menú.

Tarifes especials i assesorament

Oferim una tarifa especial dels nostres productes per als menjadors escolars, restaurants, botigues d’alimentació saludable, herbolaris i altres projectes de restauració col·lectiva.

Nosaltres vos podem ajudar a fer el canvi de menú assessorant en una alimentació més sana i sostenible.

Confiança i personalització.

Estem segures de que el tracte personal i familiar amb les llauradores ajuda a crear un diàleg comercial on intercanviar necessitats i crear xarxes que amb grans distribuïdores és impossible d’aconseguir.

Tractem a cada client de manera independent, segons les seues necessitats.

¡Contacta amb nosaltres per tal de col·laborar!

SUBIR
× Com puc ajudar-te?