¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Una alimentació que genera justícia social, aliments de qualitat i riquesa local.

Productores directes de fruita i verdura ecològica a l'horta de Godella.

Apostem per una agricultura que no només produixca aliments de qualitat i sense tòxics bons per la nostra salut, sinò que a més a més es faça amb pràctiques agrícoles respetuoses amb el medi ambient i que no contaminen els nostres recursos naturals com l'aigua i la terra, recursos maltrets i escasos com ja sabem.

Apostem per la VENDA DIRECTA dels nostres productes frescs i el·laborats, per poder apropar els dos extrems de la cadena agroalimentària, tan separats com estan ara en el model actual: els i les consumidores i els i les productores. Açò és el que es coneix com a Circuits Curts de Comercialització com són els mercats de venda directa (Godella,a la pujada de l’ermita cada dissabte), l'el·laboració de caixetes preparades (les preparem cada dijous), les ecobotigues (Camí de l’Horta, Sant Bertomeu, 6-Godella) o arribar a portar la fruita i la verdura local als menjadors escolars (Enguany a Castelló i València).

Conéixer
l'Equip

Amb aquests canals curts no només aconseguim eliminar intermediaris que encareixen els aliments, sinò que podem pagar el preu just a les persones productores dignificant el treball al camp i permitint que aquest ofici milenari i tan necessari socialment puga continuar, defensant al mateix temps el manteniment de l'HORTA com un espai agrari i cultural tal i com el coneguem, productiu i capaç d'abastir aliments sans i d'alta qualitat organolèptica a la societat valenciana, duguent a la pràctica la SOBERANIA ALIMENTÀRIA i L'AGROECOLOGIA als nostres pobles i ciutats.

Canviem el model productiu de l'agricultura industrial convencional que comporta perjudicis per al medi ambient

per un model més respectuós i que pren cura del medi ambient i de les persones tal i com proposa l'agroecologia.

Per altra banda es tracta de qüestionar el model alimentari actual.

Actualment no només genera fam i moltes injustícies socials, sinò que a més a més genera una societat malalta en un sentit literal (en els països rics): problemes d'obesitat, problemes cardio-vasculars, malalties del sistema nerviós i malalties mentals. Cada vegada apareixen més estudis científics que demostren les conseqüències negatives d'una mala alimentació. La Soberania Alimentària qüestiona aquest model alimentari per reprendre des de la base el poder i la responsablitat dels pobles i de les persones d'accedir a una alimentació que genere justícia social, aliments de qualitat i riquesa local.

Gaudeix cuinant les RECEPTES de
Camí de l´horta i vine als nostres tallers de cuina MENJA'T L'HORTA!

COMPRA VERDURES FRESQUES
I DE TEMPORADA
DE L'HORTA VALENCIANA

En definitiva es tracta de crear entre totes, les bases d'una agricultura i un model d'alimentació per al futur. Si volem, podem.

SUBIR
× Com puc ajudar-te?